Zorunlu İngilizce Hazırlık Sınıfları Oryantasyon Programı Duyurusu

2024-2025 Akademik Yılı Yabancı Diller Yüksekokulu Zorunlu İngilizce Hazırlık Sınıfları için Oryantasyon Programı 16.09.2024 Pazartesi günü saat 13.30'da ALKÜ Rektörlük Binası Alev Alatlı Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Oryantasyon Programı kapsamında, üniversitemize yeni kayıt olan ve İngilizce hazırlık eğitimi alacak olan öğrencilere Yabancı Diller Yüksekokulu ve İngilizce Hazırlık Programının içeriği ve işleyişiyle ilgili bilgiler verilecektir. Ayrıca öğrencilerimizin kayıtlı olduğu Eğitim ve Mühendislik Fakültelerinden de bölüm temsilcileri, düzenlenecek olan bu programa katılım sağlayarak öğrencilerimize bölümleri hakkında bilgilendirme yapacaklardır.

Programa hazırlık eğitimi alacak olan tüm öğrencilerimiz davetlidir.

ALKÜ Rektörlük Binası Alev Alatlı Konferans Salonu konumuna ulaşmak için TIKLAYINIZ.

• Yabancı Diller Yüksekokulu
  • 13 Eylül, 2024