Zorunlu Hazırlık Programı Sınıflarında Dersler Başladı. (GÜNCELLENDİ!!!)

Değerli Öğrencilerimiz,

2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Zorunlu İngilizce Hazırlık Programı dersleri Uzaktan Eğitim Sistemimiz MERGEN'de hazırlık sınıfları oluşturularak başlamıştır. Haftalık ders içerikleri ve duyurular her sınıfın danışman hocası tarafından sisteme girilecek olup, bundan sonraki tüm duyurular ve detaylar için lütfen MERGEN Uzaktan Eğitim Sistemindeki sınıfınızı takip ediniz.

Derslerin nasıl yürütüleceği, ders içeriklerinin eklenmesi vb konularda bilgilendirme yapılabilmesi için her sınıfın danışman hocası tarafından Mergen sisteminde belirtilen tarih ve saatlerde canlı sınıf toplantısı yapılacaktır. Bundan sonraki ders içeriklerinin ve duyurularının takip edilmesi öğrencilerimizin kendi sorumluluğundadır.

Öğrencilerimiz ders kitap ve materyalleri en kısa sürede temin edebilmek için NOVA ELT'den bilgi alabilirler.

Not: Ek yerleştirmeyle gelen ve sonradan kayıt yaptıran yabancı uyruklu öğrencilerimiz için yapılacak olan Hazırlık İngilizce Yeterlik Sınavı tarihi ve saati en kısa sürede internet sitemiz üzerinden duyurulacaktır. Duyurular için sitemizi takip ediniz.

Not 2: Her türlü soru ve bilgi talepleriniz için MERGEN üzerinden danışman hocalarınızla iletişime geçebilir veya alkuydy@alanya.edu.tr'ye eposta gönderebilirsiniz.

Not 3: Uzaktan Eğitimiz Sistemi Linkimiz: https://mergen.btk.gov.tr/login/canvas

Not 4: Uzaktan Eğitimiz Sistemi Kullanım rehberi için tıklatınız.

• 12 Ekim, 2020