İngilizce Hazırlık Programı Yeterlik (Muafiyet) Sınavı Başvuruları Başladı

Üniversitemiz Zorunlu Hazırlık Sınıfında önceki yıllarda devam durumu veya puan barajından başarısız öğrencilerden veya Zorunlu Hazırlık Sınıfı bulunan bir bölüme ilk defa kayıt yaptıran öğrencilerden yeterlik (muafiyet) sınavına katılmak isteyen öğrencilerimizin 25.09.2020 gününe kadar aşağıdaki bağlantısı verilen formu doldurmaları gerekmektedir.

Sınava Kimler Başvurabilir?

Sınava sadece

-Zorunlu Hazırlık Sınıfı bulunan bir bölüme ilk defa kayıt yaptıran öğrenciler,

-Zorunlu Hazırlık Sınıfında önceki yıllarda puan veya devam durumundan başarısız öğrenciler,

-Daha önceki yıllarda İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfında başarılı olamamış öğreciler

başvuru yapabilirler.

Hazırlık Programı İngilizce Yeterlik Sınavı Başvuru Formu

Not: Lütfen bu formdan Fakülte ve MYO ortak Zorunlu Yabancı Dil I-II Muafiyet Başvurusu yapmayınız.

Not2: Formda belirtilen fakülte ve bölümler hariç Yeni kayıtlı öğrencilerimiz İsteğe Bağlı Hazırlık eğitimi alamazlar.  Hazırlık Yeterlik sınavına katılamazlar.

Not3: Sınav çevrimiçi (online) olarak yapılacaktır. Saati ve adresi ydy.alanya.edu.tr adresinden duyurulucaktır.

Not4: Sınavınızın değerlendirilebilmesi için başvuru zorunludur.

• 14 Eylül, 2020