Hazırlık Programı Kayıt Dondurma Hakkında Bilgilendirme

HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİ KAYIT DONDURMA ESASLARI

1. İnternet erişimi, bilgisayar temini gibi olanakları bulunmayan hazırlık öğrencilerimiz 2019-2020 eğitim-öğretim yılı hazırlık sınıfı için kayıt dondurma talebinde bulunabilirler.
  2. Öğrenciler Kayıt dondurma taleplerini Öğrenci Bilgi Sisteminde bulunan Başvuru İşlemleri menüsünde yer alan Kayıt Dondurma Başvuru sekmesinden yapabilirler.
  3. Hazırlık sınıfı yıllık eğitim-öğretim uyguladığı için hazırlık öğrencilerimiz kayıt dondurma talebinde bulunurken 2019-2020 eğitim öğretim yılı güz ve bahar yarıyıllarını kapsayacak şekilde işlem yapılacağını göz önünde bulundurarak başvuru yapmaları önem arz etmektedir. Kayıt donduran hazırlık öğrencilerimiz gelecek akademik yıl başından hazırlık eğitimi alacaklardır.
  4.  Hazırlık sınıflarında Covid-19 sebebiyle verilen zorunlu ara öncesi devamsızlıktan kalmış olan öğrencilerimiz kayıt dondurma hakkından yararlanamazlar.
  • 14 Nisan, 2020