Servis Duyurusu II (Yeni Güzergahlar)

Değerli öğrencilerimiz,
ALKÜ Kongre Merkezine ulaşım konusunda öğrencilerden gelen talep doğrultusunda iki yeni durak noktası oluşturulmuştur. Detaylar ve saatler şu şekildedir;

1-Mahmutlar bölgesindeki öğrenciler Mahmutlar ilk ışıkları geçtikten hemen sonra az ilerideki petrol ofisi önünden servislere binebilecekler.
Mahmutlar sabah 07:25 Petrol Ofisi Önü, ana yol (D400 Üzeri) Öğleden sonra aynı noktadan saat 12:25 te kalkacaktır.

2- İkinci yeni bir nokta Hacet bölgesi olacaktır. Araç öğrencileri Hacet Süvari mağazası önünden alacaktır.
Hacet Süvari Mağazası Önü sabah kalkış 7:45, öğleden sonra kalkış 12:45 şeklindedir.

NOT: Başkent Hastahanesi Önünden binen öğrencilerimiz orada normal konaklı yolcuları da beklediği için yarından itibaren yine aynı noktada 20 metre ileride Opet Petrol karşısındaki Arçelik önünden servise binebileceklerdir. Saatte bir değişiklik yoktur.

• 29 Eylül, 2021