İngilizce Yeterlik Sınavı Bilgilendirme Duyurusu

Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Hazırlık Programı İngilizce Yeterlik Sınavı 07-08 Eylül 2020 tarihinde yapılacaktır. Bu sınava başvurmaları halinde daha önceki yıllarda İsteğe Bağlı Hazırlık Programından başarısız olan öğrenciler, başvuru tarihi itibariyle Zorunlu İngilizce Hazırlık Programından başarısız olan 2018/2019 girişli öğrenciler ve 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında üniversitemizde Zorunlu İngilizce Hazırlık Programı bulunan bir bölümü kazanıp yeni kayıt yaptıran öğrenciler katılabilir. İngilizce Yeterlik Sınavına başvurular 24 Ağustos 2020-4 Eylül 2020 tarihleri arasında ydy.alanya.edu.tr üzerinden elektronik olarak alınacaktır.

Not: İngilizce Yeterlik Sınavı örneğine Yüksekokulumuz websayfası öğrenci sekmesi altından ulaşılabilir.

English Proficiency Exam for English Preparatory Program will be held on 07-08 September 2020. If students apply for this exam, those who failed the Optional Preparatory Program in previous years, those who failed the Compulsory English Preparatory Program as of the date of application with 2018/2019 enrolment and those who have registered a new department with a Compulsory English Preparatory Program in the 2020-2021 academic year can participate. Applications for the English Proficiency Exam will be accepted electronically through ydy.alanya.edu.tr between 24th August and 4th September..

Note: Sample English Proficiency Exam can be accessed from our School's website under the student tab.

Eski Site